Certificare ISO 9001:2015

Home / Servicii Certificare ISO / Certificare ISO 9001:2015

Sisteme de management al calitatii – Standard de referinta.

Cum obtin certificare ISO 9001?

Pentru inceput este foarte important sa stiti ce semnifica acest certificat ISO 9001.

Prin implementarea si certificarea unui astfel de sistem de management al calitatii, fiecare organizatie in parte isi poate construi un viitor mult mai sigur.

Tot ceea ce aveti de facut este sa colaborati cu o echipa noastra, care va poate oferi servicii de inalta calitate. Completati cererea de oferta prezenta in mediul online iar in cel mai scurt timp veti primi mai multe detalii cu privire la standarde ISO 9001.

2 . Ce inseamna ISO 9001?

Certificarea ISO 9001:2015 are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei si, de aici, o structura mult mai logica, orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua.

Sisteme de management al calitatii – ISO 9001:2015

Avantajele certificarii sistemului de management al calitatii:

satisfacerea cerintelor clientilor, partenerilor de afaceri si a cerintelor legale

cresterea credibilitatii si a increderii in calitatea produselor / serviciilor

cresterea satisfactiei clientilor

o mai mare intelegere a proceselor organizatiei, ce implica angajamentul ferm al managementului, definirea clara a responsabilitatilor si autoritatilor, comunicarea interna si externa imbunatatita, utilizarea mai eficienta a resurselor si reducerea costurilor de neconformitate

crearea cadrului pentru imbunatatirea continua.

3. ISO 9001 ce inseamna?

certificare iso 9001 pretIn ultima vreme intalnim un adevarat interes pentru aceasta certificare. Mai mult de atat, exista chiar unele actiuni din partea autoritatilor contractante de a impune unor organizatii sa se certifice conform acestui standard ISO 9001.

Totusi, care este motivul pentru care o astfel de certificare a devenit foarte importanta? De ce avem nevoie de ea? De ce institutiile statului au nevoie de a obtine acest tip de certificare?

Aceasta certificare reprezinta confirmarea respectarii de catre o organizatie certificata a tuturor cerintelor standardului ISO 9001:2015.

Aceasta certificare inseamna o apreciere a calitatii a actului managerial de un organism de certificare extern si o apreciere a bunelor practici din interiorul organizatiei.

Prin procesul de certificare, se atesta orientarea organizatiei in directia calitatii – Evaluandu-se masura in care acea organizatie are competenta de a aduce satisfactie celor interesati de serviciile sau/si produsele ei si confirmand prezenta unor inregistrari in sensul acesta.

Evaluarea se efectueaza urmarind cerintele cadru ale acestor standarde care se refera la un sistem de management al calitatii din familia ISO 9001.

Cand vine vorba despre pretul unui certificat ISO 9001, ar trebui sa stiti faptul ca raportul calitate -pret este unul echilibrat, astfel incat sa beneficiati de cele mai mari avantaje.

Atestarea bunelor practici urmareste modul in care aceste procese din organizatia care isi doreste certificarea sunt urmarite, planificate, evaluate, imbunatatite si corectate in asa fel incat, la final, cerintele impuse sa fie satisfacute prin rezultatele obtinute.

O organizatie este de calitate sau orientata catre calitate in momentul in care partile interesate de aceasta obtin un grad de satisfactie pe care si l-au propus initial.

certificare iso 9001 prest si sr en iso 9001 2015Daca o anumita organizatie cu un renume in piata in care activeaza se afla pe o piata destul de slab conurentiala sau chiar mediu, acest sistem de management al calitatii reprezinta o forma prin care organizatia respectiva isi confirma bunele prestatii efectuate.

In cazul acesta, acest sistem de certificare nu reprezinta un obiectiv obligatoriu pentru a prospera sau pentru a se mentine pe piata.

Pentru o organizatie care exista pe o piata puternic concurentiala, implementarea sistemului de management poate reprezenta un obiectiv obligatoriu si chiar unul din scopurile organizatiei. Aceste mici diferente vor determina succesul organizatiei, prin adoptarea unui sistem de management 9001.

De asemenea, exista unele situatii in care acest standard nu este impus de piata, ci este solicitat de o entitate de reglementare superioara, care are puteri mari asupra organziatiei (autoritate legala, partener de afaceri, client important, furnizor etc.). In cazul acesta, entitatea superioara doreste sa convinga faptul ca organizatia care se certifica ofera incredere suficienta in raport cu activitatile pe care le presteaza ( este orientata catre cetatean/client, are un mod prin care se asigura de atingerea tuturor obiectivelor stabilite, etc.)

Sa nu uitam faptul ca atunci cand va ganditi la preturile pentru certificare ISO 9001, echipa noastra ti-a (v-a) pregatit cele mai bune servicii, in raportul calitate-pret. De asemenea, puteti afla mai multe detalii despre aceste certificate sau de standardul ISO 9001, daca ne apelati la numarul de telefon afisat!

 

Pentru detalii despre aceasta certificare contactati-ne

Translate »