ISO 14001:2015

Certificare ISO 14001:2015 - Sistem de management al mediului

1. Cum obtin ISO 14001?

Daca veti lua in calcul posibilitatea de a implementa o certificare ISO 14001 si un sistem de management al mediului, veti avea ocazia de a profita de beneficii si avantaje multiple. O unealta de acest tip va ajuta foarte mult sa identificati si sa controlati impactul asupra mediului si a activitatilor sale, indiferent daca vorbim de produse sau servicii.

O companie ce va implementa aceasta certificare, va reusi sa isi imbunatateasca continuu performantele asupra mediului si sa implementeze de asemenea o abordare sistematica a proceselor. Astfel, se vor stabili intr-un mod eficient obiectivele si sarcinile de mediu pentru indeplinirea obiectivelor si pentru a demonstra ca dupa implementare, aceste sisteme functioneaza corect.

2. ISO 14001 ce inseamna?

In cazul in care aceste performante de mediu sunt specificate, ele se vor referi la fiecare domeniu de activitate si necesita un standard referitor la sisteme de management al mediului, in functie de domeniul de activitate. Scopul acestui standard de mediu, este acela de a oferi in orice situatie un cadru specific si o abordare strategica a politicii de mediu pentru o organizatie si pentru planurile si actiunile sale. Astfel, daca detineti o companie si veti lua in calcul aplicarea acestor sisteme de management al mediului, atunci veti avea posibilitatea de a va desfasura mereu activitatea in cele mai bune conditii.

O certificare ISO 14001 ofera posibilitatea de a indeplini unele cerinte specifice sau generale in ceea ce priveste sistemul de management al mediului. Ideea de baza in acest sens, este ca indiferent de organizatie aceste cerinte de mediu sunt asemanatoare. In aceste conditii, putem spune ca implementarea certificarii sistemului de management de mediu ISO 14001 are ca efect stabilirea de catre o organizatie sau companie a unui document de referinta, pentru a comunica toate problemele de management de mediu pentru clienti, organizatiile de reglementare, organizatii publice si a altor parti interesate si implicate.

Astfel, orice companie sau organizatie ce va aplica acest standard al mediului, va avea posibilitatea de a beneficia de o modalitate optima prin care sa isi poata desfasura activitatea in conditii avantajoase. Pe de alta parte, certificarile de acest tip sunt cele ce specifica cerintele pentru un sistem de certificare ISO 14001 . De asemenea vor fi aplicate pentru indeplinirea acestor cerinte pentru ca mai apoi sa se solicite o evidentiere a obiectivelor organizatiei pentru a putea fi verficate. Interesul asupra sistemului de management ISO 14001 reprezinta o cale ideala pentru a beneficia de fiecare avantaj in parte pentru organizatia dumneavoastra.

Acest lucru este foarte important deoarece prin demonstrarea faptului ca sistemul de certificare ISO 14001 este unul operational, acea companie va avea ocazia de a beneficia de tot ceea ce poate oferi. Totodata, acest sistem ISO de acest tip sunt cele ce pot furniza liniile directoare cu privire la elementele unui sistem de management de mediu si implementarea corecta a acestuia.

3. Avantaje:

– reducerea costurilor de gestionare a deseurilor, economii ale consumului de energie si de materiale, costuri mai mici de de distributie;
– imbunatatirea imaginii organizatie, cadrul necesar pentru o imbunatatire continua;
– asigurarea accesului la licitatii.
Astfel, este indicat sa optati pentru o certificare ISO 14001 in cazul in care veti dori sa va bucurati de toate aceste avantaje. Pentru ca acest lucru sa se intample, este de asemenea important sa va asigurati ca veti colabora cu o companie de consultanta ce poate oferi mereu solutii si metode potrivite pentru dumneavoastra.

De ce sa lucrezi cu noi?

Pret avantajos

Raportul calitate-pret este excelent

Rapiditate

Livrarea certificatelor la data stabilita

Promptitudine

Raspundem tuturor cererilor primite

Seriozitate

Tratam fiecare client cu atentie

Acreditarile noastre

Parerile clientilor

ISOTRANS SRL
5.0
Based on 10 reviews
powered by Google
Carmen PetricaCarmen Petrica
17:43 10 Feb 22
Seriozitate și profesionalism! Recomand!
Dragoș MarguDragoș Margu
17:32 10 Feb 22
Seriozitate, profesionalism si promptitudine. Recomand!
Webdesign Valcea4uWebdesign Valcea4u
15:01 10 Feb 22
Best company! Servicii de cea mai inalta calitate.
Cucu IonutCucu Ionut
14:56 10 Feb 22
Am colaborat cu aceasta firma pentru una din companiile mele si sunt foarte multumit de promptitudine si de consultata pe care am primit-o din partea domnului Radu.
js_loader

Ai gasit o oferta in piata?
Contacteaza-ne si iti facem o oferta mai buna

Nu mai sta pe ganduri, oferim cele mai bune preturi in piata.