OHSAS 18001/ ISO 45001: 2018

arrow1

Certificare OHSAS 18001/ ISO 45001: 2018 - Sisteme de management al securitatii ocupationale

Standard de referinta, certificarea OHSAS 18001 / ISO 45001: 2018 reprezinta un model de lucru pentru organizatiile care doresc un control mai bun asupra riscurilor profesionale. Acesta a fost gandit pentru a completa sistemele de management al calitatii si respectiv de mediu si se bazeaza pe cerinte explicite pentru o gestionare cat mai eficienta a riscurilor profesionale si crearea unei culturi de prevenire in randul angajatilor.

Avantajele certificarii sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale sunt urmatoarele:

– crearea unui sistem de munca cu riscuri scazute de accidentare si/sau imbolnavire profesionala
– realizarea unui control mai eficient asupra factorilor de risc de accidentare si / sau imbolnavire profesionala
– transparenta si eficacitatea managementului sanatatii si securitatii ocupationale prin transpunerea rezultatelor evaluarilor de risc, auditurilor, inspectiilor etc. in planuri de actiuni pentru minimizarea riscurilor de accidente
– obtinerea unor performante superioare din partea angajatilor, prin asigurarea „starii de bine” la locul de munca
– perceptia favorabila din partea furnizorilor, beneficiarilor si a societatii in ansamblu.

Conform estimarilor Organizatiei Internationale de Munca in U.E, in jur de 5.000 de persoane mor anual din cauza accidentelor de munca iar in jur de 60.000 de persoane mor din cauza bolilor profesionale.

Multe dintre aceste accidente sau boli pot fi prevenite iar un prim pas este chiar identificarea pericolelor si factorilor de risc. Sectoarele cu riscul mare sunt mai ales in domeniul constructiilor, industriei petroliere si chimice, sanatatii si serviciilor medicale, dar si in agricultura. Asigurarea sanatatii si sigurantei ocupationale devine intr-adevar o cerinta pentru fiecare organizatie din orice mediu de activitate! Noul standard ISO 45001:2018 se numea pana in martie 2018, OHSAS 18001. Prima denumire va ramane definitiva din luna martie a anului 2021, insa reprezinta exact acelasi lucru.

Implementand acest standard ISO 45001:2018, organizatiile vor veni in intampinarea unor nevoi de performanta in sanatatea si siguranta in munca tuturor angajatilor din toate locurile de munca. Un astfel de sistem de management pentru sanatate si securitate in munca, in conformitate cu acest standard Iso 45001:2018 (OHSAS 18001) – ofera o garantie a indeplinirii tuturor preocuparilor din domeniul securitatii in munca dar si cerintele impuse de legislatia relevanta.

Auditul de certificare OHSAS 18001 ISO 45001 se va realiza la un nivel inalt, bazandu-se pe tehnici de audit modern, combinate apoi cu expertize pe domenii specifice. Exista foarte multe avantaje ale impementarii acestui sistem de management ISO 45001:2018 OHSAS 18001 si ideal ar fi sa le studiati pe fiecare in parte.

Acest sistem de management OHSAS 18001 se aplica fiecarei organizatii care doreste:

– stabilirea unui sistem de management pentru eliminarea sau minimizarea riscurilor pentru angajari sau/si alte parti interesate care pot fi expuse la periculele asociate cu activitatile sale;
– implementarea, mentinerea si imbunatatirea in mod continuu a unui sistem de management al OHSAS;
– asigurarea de propria conformitate cu politica OHSAS 18001 declarata.

Demonstrarea conformitatii cu standardul de management al sanatatii si securitatii ocupationale prin:

Realizarea auto-evaluarii si a declaratiei pe propria raspundere, sau obtinerea confirmarii declaratiei de la o parte externa sau obtinerea inregistrarii/certificarii acestui sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale de catre o organizatie externa.

Sistemul acesta de management al sanatatii si securitatii ocupationale creste valoarea pe piata a organizatiei respective, avizand astfel potentialii clienti asupra seriozitatii masurilor luate pentru aceasta asigurare a sanatatii si sigurantei personalului angajat. Cand vine vorba despre certificari iso, sau despre alte sisteme de management, cum ar fi ISO 9001 sau ISO 14001, indicat ar fi sa colaborati cu o echipa de inalta calitate, care sa iti va ofere un raport calitate-pret echilibrat.

Prin implementarea si certificarea acestui standard OHSAS 18001, veti beneficia de o multime de avantaje. Unul dintre cele mai semnificative avantaje reprezinta imbunatatirea tangibila si demonstrabila a acestui standard al sanatatii si securitatii ocupationale, la care intervine si un nivel ridicat de control in ce priveste conformitatea cu legislatia in vigoare.

De ce sa lucrezi cu noi?

Pret avantajos

Raportul calitate-pret este excelent

Rapiditate

Livrarea certificatelor la data stabilita

Promptitudine

Raspundem tuturor cererilor primite

Seriozitate

Tratam fiecare client cu atentie

Acreditarile noastre

Parerile clientilor

ISOTRANS SRL
5.0
Based on 10 reviews
powered by Google
Carmen PetricaCarmen Petrica
17:43 10 Feb 22
Seriozitate și profesionalism! Recomand!
Dragoș MarguDragoș Margu
17:32 10 Feb 22
Seriozitate, profesionalism si promptitudine. Recomand!
Webdesign Valcea4uWebdesign Valcea4u
15:01 10 Feb 22
Best company! Servicii de cea mai inalta calitate.
Cucu IonutCucu Ionut
14:56 10 Feb 22
Am colaborat cu aceasta firma pentru una din companiile mele si sunt foarte multumit de promptitudine si de consultata pe care am primit-o din partea domnului Radu.
js_loader

Ai gasit o oferta in piata?
Contacteaza-ne si iti facem o oferta mai buna

Nu mai sta pe ganduri, oferim cele mai bune preturi in piata.